Nimbus Tidende

4 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Henrik Andersen
Nimbus Tidende

NIMBUS TIDENDE

I Nimbus Tidende nr. 177 meddelte Allan Kløve Nyborg, at han fratræder som redaktør ved udgangen af dette år.

Derfor hermed en opfordring fra én, som har været med i alle årene: Hjælp til med at finde en ny redaktør!

Nimbus Tidende er det vigtigste aktiv for Danmarks Nimbus Touring og er for mange medlemmer den eneste begrundelse for at opretholde et medlemsskab. Det er selvfølgelig bestyrelsens ansvar, at der bliver udpeget en ny redaktør. Men det kan ikke vente til året er gået. Arbejdet skal i gang nu!

Der kommer ikke bare én og melder sig. Det er nødvendigt med noget opsøgende arbejde. Rundt omkring i landet udgives fine lokalblade af dygtige folk. Er der mon ikke et par stykker, der kunne opfordres til at tage den lidt større opgave på sig?

Kontakt redaktøren eller en anden fra bestyrelsen og giv dine forslag videre. Det er ikke nødvendigt, at redaktøren skal være hverken forfatter eller journalist. Måske skal der dannes en redaktionsgruppe? Men der skal være én enkelt, der kan "samle trådene" hver gang et blad skal ud, og som kan sørge for, at produktionsplanen i forhold til trykkeriet og postvæsenet bliver overholdt.

Knud Jørgensen, DNT-medlem nr. 42

 

knud-joergensen

Det første indlæg i denne blog skrev jeg den 12.8. (Henrik rykkede den ind for mig.)

Indtil nu har ingen reageret. Men meningen med en blog skulle jo gerne være, at man her kunne komme med både ideer og spørgsmål.

Jeg synes, at emnet er for vigtigt til blot et skuldertræk!

Med venlig hilsen

Knud Jørgensen

lasse.wallin

Ja, du har rätt Knud! Inte minst för medlemmarna utanför Danmark är NT mycket viktigt. Det  som enligt min mening vore bra är om det skapas en redaktionsgrupp som arbetar TILLSAMMANS. Därmed kan man diskutera samman och inspirera varandra. Sedan kan man fördela uppgifterna mellan medlemmarna i gruppen efter eget bestämmande. Med dagens teknik är det inte nödvändigt att sitta i samma rum. Kanske det är en fördel att sprida redaktionen till olika delar av Danmark för att klubbmedlemmarna skall känna sig mera delaktiga i Nimbus Tidene. Det kan stimulera skrivandet.

Lasse Wallin

BooX

Hej

Og nu når jeg sidder og læser 2. udgave af Nimbus Tidende redigeret af den nye redaktør så er det da ganske "interessant" at kunne læse i referatet fra bestyrelsesmødet at Allan's mange års tro tjeneste og kæmpe indsats for Nimbus Tidende tilsyneladende bliver "belønnet" med hele 11 stemmer, og et farvel og tak som medlem af bestyrelsen.... ( eller måske bare et farvel ? )

Bo :o)