Vil lige pludselig ikke starte

6 indlæg / 0 new
Seneste indlæg
Palle Plet
Palle Plets billede
Vil lige pludselig ikke starte

Hej

Sidste gang jeg var ude at køre startede Nimbussen fint, men stoppe efter nogle sekunder, jeg troede den havde forslugt sig, og lod den stå en halv time, hvorefter det satrtede fint.

Da jeg så ville starte den her den anden dag, startede den også fint op, men gik i stå med det samme, jeg kontrolerede spændingen og der var 6 V men ikke nok til at den lyste i lygterne, jeg laede på den, men det hjalp ikke, så defekt batteri.

Nu har jeg så sat et nyt batteri på, og der er lys i lygten m.m, men den vil stadig ikke starte, den er helt død

Den har indtil sidste gang sprunget igang, og gjorde det jo for så vidt også her den anden dag.

Hvad kan dette skyldes ??

Knud Jørgensen
Knud Jørgensens billede
Startbesvær

Ja, det er jo nok fordi der stadig ikke er strøm til tænding. Har du en prøvelampe? Drej tændingsnøglen, så ladelampen lyser og prøv så, om der er spænding på det kabel, der fører til undersiden af tændspolen.

Hvis ikke, er fejlen nok i kontrolleren under styret i venstre side. Rens alle kontaktfjedre og giv dem evt. et lille ekstra buk.

Hvis der er spænding frem til tændspolen, så prøv at skrue et tændrør ud, sæt det i tændrørshætten og læg tændrøret ovenpå luftfilteret til karburatoren. (Lad være at holde det i hånden!) Drej tændingsnøglen og træd på kickstarteren mindst fire gange. Sprang der en gnist?

Hvis ikke, kan der være fejl i din tændspole, din fordelerskål, din kondensator eller dit kontaktsæt. Og nu fører det for vist at fortsætte på dette sted.

Med venlig hilsen

Knud Jørgensen

Palle Plet
Palle Plets billede
Strøm til tænding er, der og

Strøm til tænding er, der og der sprang ingen gnist ved tændrør, er i gang med at afprøve de andre mulighedder 

Egon Mosgaard
Egon Mosgaards billede
Vil ikke starte

Har gode erfaringer med ThorCap, keramiske kondensatorer 300 nF 1200V, og klarer 125 graders C, har kørt med sådan en et par år.

Mvh, Egon M.

Palle Plet
Palle Plets billede
Ok, det vil jeg have i mente,

Ok, det vil jeg have i mente, har lige fået stumper fra PH, så nu skal jeg lige have tiden til at sætte dem på og få udløst spændingen, håber virkeligt bare at det ver det, men skal nok skrive her om det hjalp, går nok lige 14 dage, arbejdet tillader deværre ikke tid til leg ;-)

 

Palle Plet
Palle Plets billede
Startbesvær

Ok har så d.d sat ny kontaktsæt i, ny kondensator, samt en ny rotor

Stillet tænding, og trådt på kikstarteren, og igang sprang den :-) 

så nu er vi kørende igen

Tak for indput

Log ind for at skrive kommentarer