Danmarks NIMBUS Touring udgiver fem gange om året bladet Nimbus-Tidende. Bladet er oftest på 36 – 44 sider og med farvetryk på alle sider. I bladet kan man følge med i, hvad der sker i motorcykelverdenen og i Danmarks Nimbus Touring. Man kan læse tekniske artikler, historiske redegørelser og følge med på rejseberetninger fra før og nu. Der er køb- og salgsannoncer fra medlemmerne, og der er annoncer fra værksteder for og forhandlere af Nimbus.

Forside af medlemsbladet Nimbus-Tidende nr. 146, april 2008. Fra en tur til Singapore 2007.

Foto: Tormod Amlien.

2 349

2 thoughts on “Nimbustidende

 1. Lars Grønhøj 8 måneder siden

  Hej jeg har flyttet til en ny adresse, så Nimbus Tidene skal da lige flyttes med.

  Lars Grønhøj
  Nørregade 43B 2.Sal
  7700 Thisted

  1. Nimbus DK 8 måneder siden

   hej Lars, du skal skrive til en@nimbus.dk og melde flytning